Adipex retard szedése

Adipex szedése sok felhasználónak nem teljesen világos, hiszen nincs megfelelő releváns információ külön nőknek és külön férfiaknak, illetve testsúlykilogrammra leosztva sem. Adipex ára olcsó cégünknél, Adipex rendelés előtt feltétlen tanulmányozza át a használati utasítást!

Adipex szedése esetén az sem mindegy, hogy egy 65kg-os nőről beszélünk, aki elhízottnak érzi magát, vagy egy 140kg-os férfiről, mert tudva levő, hogy a gyógyszerek adagolásának kiszámításakor a megfelelő optimális dózis testsúlytól is függ.

Adipex retard szedése nőknél

Nőknek a használat sokkal egyszerűbb, hiszen nem kell annyi tablettát bevenniük, így kevesebb lesz a mellékhatása is a fogyasztószernek.

Adipex Retard rendelés előtt tanulmányozza át a szedést nőknél, ami a következő táblázat alapján történik:

0-60kg-ig napi 1 szem tabletta, többet nem érdemes bevennie.

60-70kg-ig napi 1 tabletta, ha feltétlen szükségét érzi, akkor maximálisan 2 tabletta.

70kg feletti nők naponta 1-2 tablettát fogyasszanak el egyéni szükségleteihez viszonyítva, de napi 2 szemnél ne szedjen be több kapszulát.

A nőknél a maximális Adipex eladó és alkalmazási adag 2 kapszula, bár érkeztek hozzánk visszajelzések napi 3-4 tabletta hosszú távú alkalmazásáról, de ezt senkinek sem ajánljuk, mert ilyenkor a fogyasztó hatás csak alig, viszont a Adipex mellékhatásai többszörösére emelkednek és problémákat is okozhatnak, amelyek lehetnek közepesek, vagy súlyosak.

Adipex Retard szedése férfiaknál

Adipex szedése a férfitársadalom számára is kötelező, ha nem tud vagy nincs elég motivációja és lelki ereje lefogyni. Adipex szedése előtt olvassa el a betegtájékoztatót is.

A következő táblázatból kiolvasható a férfiakra vonatkozó Adipex retard szedése

0-85kg testsúly esetén naponta 1 szem Adipex javallt, ennél több alkalmazása felesleges, hiszen meg fogja hozni a várt hatást ez a dózis is.

85-110kg testsúlynál a napi 2 szem javasolt az optimális súlyvesztés eléréséhez

110kg felett a napi 2 szem fogyasztása javasolt, de gyorsabb és látványosabb hatás érdekében napi 3 Adipex tabletta sem okoz problémát, csak erősödik a hatás.

A 3 tablettánál több használat nem javallt, hiszen valamelyest talán erősödik a fogyasztószer hatása, de a mellékhatásai többszörösére nőnek és komplikációkat is okozhatnak szerencsétlenebb helyzetekben, illetve egyéb más betegségek esetén.

Adipex szedése előtti tájékozódás

Adipex szedése előtt érdemes tájékozódni több féle tekintetben. Érdemes megkérdezni azonos testsúlyú ismerősöket kinek mennyire volt szüksége. Adipex szedése során lehet elég kevesebb is belőle, de napi 1 kapszulánál nem lehet kevesebbet alkalmazni. Adipex szedése előtt azért feltétlenül olvassa el a betegtájékoztatót is a helytelen alkalmazás miatt. Ha Ön nem jártas Adipex szedése táján, akkor a fenti táblázatból kiolvashatja mennyire van szüksége. A tájékozódás fontos, így Ön is nyugodtabb szívvel kezdi el a kúráját, ami sikerre vezet helyes Adipex szedése mellett. Adipex szedése előtt gondoljuk végig mikor is szeretnénk bevenni a tablettát. A túl késői (17 óra után) adipex szedése alvási nehézségeket és álmatlanságot is okozhat egyes felhasználóknak. Tehát Adipex szedése 17 óra előtt essen meg, így ennek a kisebb problémának is elejét vehetjük. Ha Ön mindig 17 óra után veszi be a kapszulát semmi ilyesmit nem tapasztalt, akkor Adipex szedése folytatható a megszokott ütemben és időben.